BL Óraszalon Szerviz

A BL Óraszalon Kft. nagy múltú, 25 éve fennálló óráscégként, szinte minden márkájú és minőségű karórával kapcsolatban teljes szervizszolgáltatást nyújt.

Magas minőségben, teljes odafigyelés mellett végzi kitűnő órásmesterünk a javításokat saját műhelyében, ahol az egyszerűbb kategóriájú karóráktól egészen a prémium kategóriákon át mindenre megtaláljuk a lehető legjobb megoldást kedves Ügyfeleink részére. Legyen szó akár egy törött üvegről, akár a szerkezet meghibásodásáról, esetlegesen egy egyszerű szíj vagy elemcseréről, forduljon hozzánk bizalommal!

Szolgáltatásaink:

Teljes szerviz

Legyen szó akár egy alap kvarc modellről, akár egy mechanikus kézi vagy automata naptáros karóráról, mi teljes körű szervizelést vállalunk rá. Ez magában foglalja a tok szakszerű kinyitását, szétszerelését, kopott alkatrészek cseréjét, vegyszeres gépi tisztítást, továbbá a  szerkezet összeszerelését, gyári leírás szerinti olajozást, zsírzást, szerkezet gépi beszabályozását gyári értékekre, ezen felül a tok és csat polírozását, kisebb karcok eltüntetését, a karóra összeszerelését, szükség esetén nyomásvizsgálat tanúsítvánnyal.

 

Részleges szerviz

Amennyiben úgy érzi karórája teljes felülvizsgálata még nem esedékes, választhatja részleges revízió szolgáltatásunkat is, mely keretein belül koronacsere, mutató igazítás, foszforozás, csatszerelés, stift pótlás elvégzését is vállalja órásmesterünk vagy akár egy törött üveg cseréjével kapcsolatban is megfelelő megoldással tud segíteni az Ön igényeihez igazítva.

Elemcsere

A karórában található elemek állandó jelleggel veszítenek teljesítményükből, ezáltal idővel teljesen ki is merülnek. Műhelyünkben végzett elemcserék esetén nem csak az új elem kitűnő minőségében, de az elvégzett vízmentesség ellenőrzésében is biztos lehet, így nagyobb vízállóság esetén sem kell aggódnia, hogy a karórája beázhat a helytelen szervizelés következtében.

Egy kis betekintés az elemcsere munkafolyamatába: manuális toktisztítást követően szerkezet bevizsgálása, áramfelvétel vizsgálata, indítófeszültség vizsgálata következik, majd a kifolyt sav eltávolítása (panelcsere illetve komplett szerkezetcsere nélkül), tömítések ellenőrzése, vízmentesség gépi ellenőrzése.

Vízmentesség ellenőrzése

A karórák különböző mértékű vízállóságát gumitömítések biztosítják, amelyek idővel elöregednek, ennek következményeként az óraszerkezetbe a nedvesség és víz akadálymentesen hatolhat be, mely bizonyos esetekben a szerkezet részleges vagy teljes károsodásához is vezethet. Ennek elkerülése érdekében a vízmentességet ajánlott 2-3 évente szervizben ellenőriztetni, a tömítéseket szükség esetén cseréltetni!

 

Kapcsolat

Bármilyen kérdése merülne fel szervizeléssel kapcsolatban, keressen minket bizalommal!
Telefon:06-20/42-42-550
E-mail:oraszerviz@bl.hu
BL Óraszalon üzletek: https://oraszalon.hu/stores