Kategóriák

Lista rendezése gyártónként CASIO

Talán a legközismertebb márkanév a digitális termékek piacán, mely 80?as évek elején szinte lángba borította a világot. Órák terén a Citizen és a Seiko által megkezdett hatalomátvétel méltó örökösévé vált megfizethető áru és jó minőségű, folyadékkristály kijelzővel ellátott időmérőivel. A technikai forradalom tehát a békés órakészítői művészetet is teljesen új mederbe terelte. A digitális kijelzőjű órák megjelenése lehetőségek millióit nyitotta meg a Japán óragyártó cég előtt, hiszen megoldhatóvá vált a háttér megvilágítás például, hogy csak egyet említsek a kezdeti bővítményekből. Az addig elképzelhetetlen, órába zsúfolható, funkciók tengere végeláthatatlan kombinációkat tartogatott és tartogat azóta is, melyeket a Casio tervezőmérnökei nem restek kihasználni. Ébresztés, tenger feletti magasság kijelzés, digitális hőmérő és iránytű, holdnaptár, stopper, visszaszámláló is lehet egy modellben, és ez még mindig töredéke csak annak, amit egy Casio óra magában hordhat. A Casio órák a mai napig a legtöbb különböző modellt számláló termékcsalád, kicsik és nagyok kedvence.


Azonban ha Casio-ról beszélünk, ne korlátozzuk elképzeléseinket a műanyagszíjas, műanyagtokos karórákra. A kétezres év beköszöntével nagysikert aratott például az Oceanus széria, mely minőségre és főleg kialakításra svájci rokonaival mutatott hasonlóságot, azonban az ár ez esetben is jóval kedvezőbb volt.


Jelenleg a Casio körülbelül 20 különböző termékcsaládot /Casio Edifice, Casio Sheen, Casio Phys, Casio G-shock, Casio Baby-G, Casio Oceanus, Casio Active Dial, Casio Beside, Casio Databank, Casio Felite, Casio Linage, Casio Pro Trek, Casio Retro, Casio Sea-Pathfinder, Casio Sheen, Casio Standard, Casio Waveceptor/ vonultat fel világszerte és a 20 családon belül közel 1000 féle variáció várja a keleti óracsodák szerelmeseit a Bl Óraszalonokban.

oldalanként
Mutat 1 - 50 / 154
Mutat 1 - 50 / 154