Kategóriák

Lista rendezése gyártónként CITIZEN

A robbanásszerű karrier kezdete 1950-re tehető, ekkor következet be a svájci trónfosztás. Egyszerre 2 japán márka is, a Citizen és a Seiko is meghódította Európát egyedi, kvarcelemes szerkezeteivel. Kiváló minőségükkel és hihetetlen alacsony áraikkal egy csapásra monopolhelyzetbe kerültek, melyet a Citizen megfejelt egy, a Seikonál is 20%-al kedvezőbb árfekvéssel és egy 1000 különböző modellt felsorakoztat kollekcióval. A Citizen /jelentése állampolgár/ nevéhez hűen elérhetővé vált a svájci órakölteményeket maguknak nem megengedhető kisemberek számára is a legegyszerűbb műanyag változatokkal, de az elit igényeit is kiszolgálta, gyémántberakásos, nemesfém ketyegőivel.


Az óra tokozás és csattgyártás területén is kimagasló eredményeket értek el a titanium alkalmazásával. Ez a mattszürke fém, melyet elsősorban repülőgépek és űrhajók gyártásánál alkalmaztak nagyon kemény és roppant könnyű volt, valamint semmilyen allergiás reakciót nem váltott ki a fémre érzékenyeknél. Az anyag előnyeit a Citizen mérnökei nem késlekedtek hasznukra fordítani és a világ első ízben ismerhette meg a könnyű fém órák korszakalkotó darabjait.


A másik világújdonság az Eco-Drive szerkezet volt, ami megalkotta a napjainkban jólismert Citizen képet. A szerkezet egy számlap gyanánt szolgáló fényelnyelő cellából és egy akkuelemből áll, így az óra már nem függ a dobozolt elektromosságtól. 16-18 óra fényben eltöltött idő alatt eléri a maximális töltöttségi szintet mellyel sötétben is 4 hónapig működőképes.


A jelenleg forgalomban lévő citizen típusok.: Citizen /Citizen Promaster, Citizen TitaniumCitizen ChronoCitizen SportyCitizen Elegance, Citizen AutomaticCitizen Leather/


A technológia tehát finomodik, és Önök elsőként fognak értesülni minden újításról ami a Citizen háza táját érinti a BL Óraszalonokban. A citizen márka megtalálható a BL Óraszalon-Soroksár-Auchan, A BL Óraszalon-Budaörs-Auchan a BL Óraszalon-Solymár-Auchan, valamint a Mammutban és az Arénában található BL Óraszalonban.

Mutat 1 - 33 / 33
Mutat 1 - 33 / 33