Kategóriák

Lista rendezése gyártónként DKNY

   Egy divatmodell és egy divattervező lányaként született Donna Karan már kora gyermekkorában közeli kapcsolatban állt a divatvilággal. A Gimnázium után jelentkezett a Parsons divattervező főiskolába, de a második év végén nyári állást vállalt Anna Kleinnel és soha nem tért vissza az iskolapadba.


  1971.-ben már társtervezőként dolgoztak, saját cégüket alapozták. Azonban Klein nem tudta tartani a lépést a kor kihívásaival és partnerével, így Donna Karran kis idő elteltével vezető tervezővé lépett elő. 1984.-ben az anyacég a Takihyo Corporation of Japan lehetővé tette számára a saját cég és márkanév megalkotását, így biztosítva szabad kezet a tervezésben és cégvezetésben.


  Termékei ötvözték a sportosságot az eleganciával, létrehozva egy egészen egyedi, fiatalos arculatot, melyett nem csak fiatalok viselnek szívesen. Megszületett hát a már jól ismert DKNY márkanév, a már megnevezett stílusirányzattal, mely cég ruhadarabok mellett parfümöket, kiegészítőket és órákat is gyártott és gyárt a mai napig.


  Karórái, a ruházathoz hasonlóan minden alkalomra megfelelő viseletet biztosítanak viselőjüknek. A számlapok a végletekig leegyszerűsítettek és általában egy színűek. A sportos fiatalosság itt is jelen van, de csakúgy mint a Donna Karan ruhák esetében a DKNY órák között is talál magának megfelelő darabot a haladó gondolkodású felsőbb korosztály is.


A magyar közönség is hamar megkedvelte a DKNY karórákat egyrészt egyedi megjelenésük, másrészt elérhető áraik miatt. A BL óraszalon hálózat is gondoskodott hát róla, hogy ön is könnyedén kiválaszthassa csukló-kedvencét a Donna Karan házból. A DKNY modellek megtekinthetőek és megvásárolhatóak a budaörsi, soroksári és solymári Auchan üzletsorán található BL Óraszalonokban.


 


Kattintson a BL Óraszalon DKNY karóra kollekciójáért! 

Mutat 1 - 5 / 5
Mutat 1 - 5 / 5