Kategóriák

Lista rendezése gyártónként FOSSIL

A Fossil az egyik legnagyobb olyan cég, amiről általában kevesen tudnak. Pedig a Fossil ellenállhatatlanul divatos, főként quartz órákból összetevődő felhozatalnál, az árak is következetességre utalnak. Hogy mekkora cégről van szó, azt a tavalyi 850 millió dolláros forgalma mutatja.
A vállalatot a Kartsotis fivérek ( Tom és Kosta) alapították 1984-ben. Az arculatot két, egyformán szemmel tartott irányelv határozta meg, érték és divat, egyedüliként az órapiacon, így az arculat nagyot tarolt és igazi amerikai terméket formált a Fossilból. Olyan időtálló órák születtek, amelyek gond nélkül tudtak változni megjelenésben úgy, ahogy azt a divat megkövetelte. 1984 óta a cég meghökkentő növekedésen ment át. 1993ban mindössze 70 millió dollárnyi bevétellel befészkelte magát a Wall Street-re, és NASDAQ listázott vállalattá nőtte ki magát a FOSSIL név alatt.
Hogy megőrizzék a minőséget és irányíthassák a termelést, beruházásokba kezdtek a 90es évek elején. Ahogy egyre sikeresebb lett a Fossil vállalat, terjeszkedni kezdtek más területekre, mint pl. a bőripar, napszemüvegek és egyéb javak, így célba vették a földrajzi terjeszkedést is. Mára rengeteg terméket forgalmaznak, multinacionális márkanevek tulajdonosaként a világ 90 országában. Saját üzletein kívül rengeteg forgalmazónál folyik az árusítás, illetve internetes eladások is hozzátesznek az évi 850 millió dolláros bevételhez.
A Fossil nem más mint egy nagy adag kreativitás, amit a Texas állambeli Richardson városában kamatoztatnak, hisz ott készülnek az órák. A divat világában négy szezont kell szem előtt tartani, ez a Fossilnak pedig olyannyira jól megy, hogy hajlamos klasszikusok elkészítésére. Mint azt tudjuk az arculat legfőbb alkotóelemei a móka, divat és minőség egy könnyedén elérhető áron, csak úgy, ahogy a BL Óraszalon hálózat esetében. Az amerikai Fossil életérzést megtalálja üzleteinkben.
Fossil kínálat a soroksári Auchan üzletsorán található BL Óraszalonban és az Arena Plaza földszintjén lévő K09 BL Órásszigetén


 

Mutat 1 - 17 / 17
Mutat 1 - 17 / 17