Kategóriák

Lista rendezése gyártónként TISSOT

A Tissot óragyár története 1853-ra nyúlik vissza, a helyszín a svájci Le Locle, alapítói Charles - Félicien Tissot és fia Charles - Emile Tissot. A nemrég 150 éves fennállását ünneplő cég produktumai között szerepel az első Anti - mágneses, az első műanyag óra az IDEA 2001 (Astrolon), az első kőből készült óra: "Rock Watch", a világ első fából készült órája: "Wood Watch", valamint napjaink világújdonsága a "T-Touch", mely érintés érzékeny üveggel ellátott modell, funkciógazdagsága lenyűgöző a modern kor emberének is. A Swatch Group tagjaként a világ összes pontján jelen vannak, 140 országot meghódító kollekciójukkal. A Tissot név nem cseng ismeretlenül a sportvilágban sem, hiszen a downhill síverseny 1938-ban Svájcban, Davis Kupa időmérése az USA-ban mind az ő érdemük. 1973-ban a Tissot résztvevője volt a Monte Carlo Rally-nak, 1974-ben a Le Mans-i versenynek. 1976-ban lépett kapcsolatba a Forma 1 versenyekkel az Ensing csapat szponzoraként. 1979-ben az egyik legsikeresebb csapat a British Lotus Team főszponzora lett a Tissot.


Az együttműködés eredményeként a csapat megszerezte a Forma 1 konstruktőr világbajnoki címét.


A Tissot a legjobb márkák között foglal helyet az órásvilágban és a MidoCertina, Rado, Swatch, Omega, Logines márkanevekkel együttesen tagja a Swatch Group óragyártó csoportnak. A jelenleg kapható tissot típusaink.: ·Tissot T-TouchTissot Silent-TTissot T-NavigatorTissot Belle TonneauTissot CocktailTissot Equi-TTissot Fabulous GardenTissot Generosi-TTissot Grain De FolieTissot Oval-TTissot Precious FlowerTissot T-Moments, Tissot T-TonneauTissot T-TwistTissot T-WaveTissot FlamingoTissot QuadratoTissot Six-TTissot T-XL,  Tissot PRC 100Tissot PRC 200Tissot PRS 200Tissot PRS 516Tissot T-RaceTissot T-TracxTissot V8Tissot CarsonTissot DesireTissot Le LocleTissot PR 50Tissot SeastarTissot Heritage


Mi sem állhattunk tétlenül a Tissot sikereit látva, a teljes kollekció megtalálható a BL Óraszalon-Soroksár-Auchan, A BL Óraszalon-Budaörs-Auchan a BL Óraszalon-Solymár-Auchan, valamint a Mammutban található BL Óraszalonokban.

oldalanként
Mutat 1 - 50 / 343
Mutat 1 - 50 / 343