Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütiket a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BALMAIN

Az első Pierre Balmain kollekciók bemutatása egészen 1987-re nyúlik vissza. Órakollekcióik svájci technológiát kínálnak a hagyomány és az elegancia jegyében. 

1994, egy mérföldkő a Balmain órák világában, ekkor került bemutatásra egy új csúcsmodell ultra lapos tokkal, rozsdamentes acélból és 18 karátos aranyból. Ez az első "Haute Elegance". Az ezt követő évben a Swatch Group megvásárolta a márkát.

1998, a Balmain elsőként dobta piacra a világ legkisebb, sorozatban gyártott női kronográfját "Chronolady" néven.  

A „Madrigal Mirror” fantázianevet kapó kollekció 2000-ben debütált, a női órák csúcsmodelljévé vált, könnyen tükörré alakítható. Egy évvel később megjelent az „Excessive", formabontó vonalakkal rendelkező, nagyon divatos, kövekkel kirakott karóra változat.   

2005, a Miss Suisse szervezettel való partnerség kezdete. Ekkor Lauriane Gilliéront választják Miss Svájcnak és az "Arcade Chronolady" modellt elsőként erre a megjelenésre készíti el a Balmain. 

2012-ben a Balmain karórái 25. évének fennállása alkalmából limitált kiadást dobot piacra.  

2017-ben a Balmain egy teljesen új szerkezettel létrehozta az első holdfázissal rendelkező kollekcióját. 

 Haute Elegance Vintage: Pierre Balmain a Maison Pierre Balmain Couture Paris alapításának 75. évfordulója előtt tisztelgett egy 750 darabos, limitált, különleges újrakiadással 2020-ban.

 

Rendezés: