Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütiket a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Trend és Stílus Magazin

A Trend és Stílus Magazin a legizgalmasabb és legérdekesebb híreket és újdonságokat mutatja be az órák és ékszerek világából, különös tekintettel a Tissot, Certina, Swatch, Police, Morellato márkák vonatkozásában.

 

Fele-vissza promóció
2023. 10. 21. 00:10:00 BL Óraszalon
Fele-vissza promóció

Kezdetét vette az őszi FELE-VISSZA promóciónk kijelölt üzleteinkben.

Itt a lehetőség extra kedvezményes áron lecsapni kedvenc termékeidre, hiszen most vásárlásod mellé egy 50%-os kupont kapsz tőlünk.

Hogy mit is jelent ez pontosan?

Vásárlásod értékének felét visszatérítjük Neked kupon formájában. 

Webshopunk megújult – már nagyon várunk!
2023. 09. 27. 00:24:00 BL Óraszalon
Webshopunk megújult – már nagyon várunk!

Mostantól számos funkció teszi még egyszerűbbé nálunk az online vásárlásodat! 

Hisszük, hogy a változás mindig valamilyen jó dolgot hordoz magában. A megújulás és fejlődés számunkra nem csak kollekcióink tekintetében fontos, hanem kiszolgáló felületünkön is! Ezért megújult webshopunkat olyan felhasználóbaráttá és moderné alakítottuk, hogy Vásárlóink minden igényét kielégítse. Az online rendelés még sosem volt ilyen egyszerű, gyors és biztonságos! 

Police
2023. 09. 14. 12:52:00 BL Óraszalon
Police
A Police márka 1983-ban született Olaszországban a De Rigo, a világ egyik vezető prémium minőségű szemüvegek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó csoportja által megálmodott intuícióból.Ez az első és egyetlen divatmárka, amely képes érzékelni és kielégíteni az emberek azon igényét, hogy saját stílusukon keresztül érvényesítsék önmagukat. A POLICE kiemelkedik a piacon ikonikus stílusával, amely képviseli mindazt, amit az emberek viselni akarnak: szabadságot, merészséget és személyiséget. Címkék, konvenciók és fékek nélküli, amely a valódi és hiteles egyéniségeket célozza meg, akik örökké elutasítják a szabályok szerinti játékot.
A Swiss made fogalma
2019. 11. 11. 10:59:19 BL Óraszalon
A Swiss made fogalma
A Swiss made kifejezés egy karóra esetében azt jelenti, hogy az óra Svájcban készült, és teljesíti a svájci óragyártás szigorú minőségi és eredetiség szabályait.
Timberland és a környezetvédelem
2019. 11. 11. 11:00:07 BL Óraszalon
Timberland és a környezetvédelem
A Timberloop™ Green Innovation Design Platform teljes mértékben a körkörös gazdaságnak szenteli magát. Újra gondolják az új termékek tervezésének és gyártásának módját, a meglévő termékek hosszabb élettartamát, és a kopott termékek újra hasznosításának módját.
Óraszerkezetek
2019. 11. 11. 11:00:50 BL Óraszalon
Óraszerkezetek
Karóra vásárlásakor leggyakrabban a design alapján választunk. Az esztétikus megjelenés mellett  azonban érdemes komolyabb figyelmet szentelni a kiválasztott óra szerkezetének is.