Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütiket a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karrier

 

Tudtad, hogy ugyanannyi órát adnak el világszerte mint mobiltelefont?

Ebből következően nálunk sosem fogsz unatkozni! Az óra, de természetesen különösen a svájci óra olyan fogalom ma is, aminek mindenki érzi a jelentőségét. Prémium órákat forgalmazó üzleteink egy nagyon izgalmas, exkluzív, zárt világba nyújtanak neked betekintést. Óraszalonjaink országos hálózata pedig a szerteágazó lehetőségek tárháza lehet számodra, ha különböző pozíciókban is kipróbálnád majd magad.

Egy 30 éve eredményesen működő, hazai tulajdonban lévő vállalkozás tagja lehetsz, ami biztosítja számodra munkavállalóként a stabil hátteret, hogy te nyugodtan, mindig a legjobbadat hozva dolgozhass!

Fiatal, lendületes csapatunk nyitott az új emberek megismerésére, befogadására, így már az első napjaid is kellemesen telnek majd! Önálló, magabiztos munkaerőre van szükségünk mihamarabb, ezért mindent elkövetünk annak érdekében, hogy gyorsan beletanulj a feladataidba, és minél előbb felelősségteljesen végezhesd munkádat.

Folyamatos továbbképzésekkel biztosítjuk szakmai fejlődésedet, hogy Te is és persze ezáltal mi is egyre többet és többet profitálhassunk képességeidből.
 

Aktuális álláslehetőségeink (az adott állás részleteihez kattints a képre):