Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütiket a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Morellato óraszíj

Az óraszíj cseréje még soha nem volt ilyen egyszerű, köszönhetően a Morellato óraszíjaknak, amelyek minden ízlésnek és igénynek megfelelő termékek széles skáláját kínálják, minden korosztály számára tökéletesek. Azok, akik szeretik a bőrt, mesés óraszíjakat választhatnak, amelyek olyan anyagokból készülnek, mint a finom, sima, hullámos, nyomott és vízálló bőr a különböző kollekciókból, személyes ízlésük szerint választhatnak keskeny vagy széles szíjat.  

Akár elegáns és kifinomult, akár merész és avantgárd, nálunk biztosan megtalálod az igazit! A rendelkezésre álló színek nagyon változatosak, semleges árnyalatoktól a merész színekig.  

A minőség mindig is a Morellato gyártási filozófiájának előterében állt. Saját belső laboratóriummal rendelkeznek és az évek során nagy tapasztalatot szereztek a minőség-ellenőrzés terén, ami a cég sikerének büszkesége és kulcsa. Az egyes fázisokat, a bőrök kiválasztásától a fejlesztésig és gyártásig folyamatosan ellenőrzik laboratóriumaikban, ahol műszaki és esztétikai ellenőrzésére irányuló teszteket végeznek, igazolni tudják a kiváló minőséget. 

Morellato, a márka, ami közel 100 éve szimbolizálja az olasz életérzést!

Rendezés: