Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütiket a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Police

BL Óraszalon - 2023. 09. 14. 12:52:00
Police
A Police márka 1983-ban született Olaszországban a De Rigo, a világ egyik vezető prémium minőségű szemüvegek gyártásával és forgalmazásával foglalkozó csoportja által megálmodott intuícióból.Ez az első és egyetlen divatmárka, amely képes érzékelni és kielégíteni az emberek azon igényét, hogy saját stílusukon keresztül érvényesítsék önmagukat. A POLICE kiemelkedik a piacon ikonikus stílusával, amely képviseli mindazt, amit az emberek viselni akarnak: szabadságot, merészséget és személyiséget. Címkék, konvenciók és fékek nélküli, amely a valódi és hiteles egyéniségeket célozza meg, akik örökké elutasítják a szabályok szerinti játékot.

Szókimondó természetű és nyilvánvalóan nemzetközi elhivatottságú olasz márka, amely már a kezdetektől fogva készen áll arra, hogy a középmagas piaci szegmensben pozícionálja magát. A hiteles és merész személyiségek által inspirált POLICE utcai stílusa könnyedén érvényesül a világ minden táján, és - rendkívüli természetességgel - még a legfiatalabbakat is magával ragadja: szabad, őszinte, vállalkozó szellemű, lázadó, de egyben érzelmes lelkeket. Története során a POLICE mindig is tudta, hogyan kell újra feltalálni magát. 

A szabadság szimbóluma, amelyet az évek során újra értelmeztek, de mindig a márka egyedi szellemiségét képviseli. Az órák gyártása 2003-ban, az ékszereké 2005-ben kezdődött. A Police meglovagolja a trendeket, de aztán továbbmegy, hogy érvényesítse személyiségét és az évek során nyomot hagyjon, köszönhetően az ismert emberekkel való zajló reklámkampányoknak és a világ vezető filmgyártó cégeivel való együttműködéseknek. A film és a sport világából származó hírességek, köztük Bruce Willis, George Clooney, David Beckham, Antonio Banderas, Neymar Jr és Lewis Hamilton kölcsönözték arcukat és dolgoztak együtt a POLICE márkával.  

A Police márka számos akciófilmben is közreműködött, mint például a Batman Superman ellen: “Az igazság hajnala”, “Az Igazság Ligája”, a “Men In Black: International” és a “The Batman”. Olyan ikonikus szuperhősök történetei, akiknek limitált kiadású kollekciókat terveztek. Ma a POLICE a világ 100 országába exportálja a stílus és a merészség koncepcióját és olyan dedikált kollekciókat hoz létre, amelyek a közösség nyelvén beszélnek.