Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütiket a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Timberland és a környezetvédelem

BL Óraszalon - 2023. 05. 02. 10:25:00
Timberland és a környezetvédelem
A Timberloop™ Green Innovation Design Platform teljes mértékben a körkörös gazdaságnak szenteli magát. Újra gondolják az új termékek tervezésének és gyártásának módját, a meglévő termékek hosszabb élettartamát, és a kopott termékek újra hasznosításának módját.

Az elhasznált TIMBERLAND® cipőket, ruhákat és kiegészítőket élettartamuk végén visszaveszik és új életet adnak nekik, hogy termékeik soha ne kerüljenek a szemétbe. Körforgásos gazdaság platformjuk felújítja az elhasználódott termékeket, hogy tovább értékesítsék, vagy amikor már nem javíthatóak, szétszedik és újrahasznosítják a darabokat új anyagokká.

JÖVŐKÉP

 Van egy víziójuk a zöldebb jövőről. Céljuk, hogy ezt az ökoinnováció könyörtelen törekvésével érjék el. A körforgásos gazdaság számára készült termékek tervezésére és a regeneratív mezőgazdaságon keresztül történő anyagok beszerzésére összpontosítanak.

TERMÉKEK TERVEZÉSE A KÖRFORGÁSOS GAZDASÁGHOZ

Arra törekszenek, hogy a Timberloop Circularity platformon keresztül lezárják a kört, és távol tartsák a termékeket a hulladéklerakóktól.

TERMÉSZETES ANYAGOK BESZERZÉSE REGENERATÍV MEZŐGAZDASÁGON KERESZTÜL

Ez a levegőből szenet von be a talajba, segít helyreállítani környezetünket és azt a földet, amelytől függünk.

FELELŐSSÉG

Egy zöldebb jövő – egy jobb jövő.

Ezért fákat ültetnek – 50 milliót 2025-ig.

A TERMÉSZETNEK HŐSÖKRE VAN SZÜKSÉGE ™

A természet iránti nagy szenvedély nagy felelősséget jelent a fenntartható termékek létrehozásában és a természet védelmében generációkon keresztül. Együtt változást tudunk elérni.

MI AZ A „NETTÓ POZITÍV”?

Mindig arra törekedtek, hogy a lehető legkisebbre csökkentsék környezetterhelésünket. Viszont tudják, hogy jobbat is tehetünk – jobban hagyjuk el a természetet, mint ahogy találtuk. Ennek egyik módja az, ha több szén-dioxidot távolítunk el a levegőből, mint amennyit kibocsátunk. A biológiai sokféleséget (növények, állatok és rovarok), a vízminőséget és a gazdálkodók jólétét is javíthatjuk.