Weboldalunk használatával jóváhagyja a sütiket a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Tissot T-Touch Connect Solar

Tissot T-Touch Connect Solar
A történelem első multifunkciós érintőkijelzős órájának közvetlen utódja, a Tissot T-Touch Connect Solar új útra lép.

A T-Touch legújabb generációja minden formában a Tissot-ra jellemző órakészítői szakértelemmel van tele: ez a Swiss made karóra könnyen kapcsolódik eszközeihez, biztonságosan privát, interaktív, autonóm, időtálló és strapabíró.

A Tissot hagyományos újítóként kamatoztatja tapasztalatait. A régóta várt T-Touch Connect Solar a érintőképernyős órák hosszú sorából származik, nevezetesen a T-Touch egymást követő generációiból 1999 óta, és mint okosóra, megelőzi korát, akárcsak a 2004-es High-T, amelyet a Microsofttal közösen készítettek. A Tissot a karóra és a mobilalkalmazások közötti interfészbe fektetett know-how-jával egy olyan órát hozott létre, amely számos funkcióval rendelkezik, napenergiával tölthető és rendkívül strapabíró. De ez elsősorban egy olyan óra, amelyet élmény viselni, valamint kifinomult formatervezéssel készült.

A Tissot T-Touch Connect Solar mindenekelőtt egy óra.

Nem egy eszköz, nem egy "készülék", és nem egy csuklón hordott mini tablet. A 47 mm-es, rendkívül karcálló, kerámia foglalattal ellátott titánium tok ergonómikus, és a Tissot-ra jellemző részletgazdagságról árulkodik. Ezen részletek közé tartoznak a szálcsiszolt felületek, a lágyított sarkok, a gravírozott kerámia lünetta, sőt, még a vadonatúj titánium fémcsat is, amelynek láncszemei az éles, modern dizájn bélyegét viselik. Ezenkívül 100 méterig vízálló.

Több változatban is piacra kerül, szilikon vagy titán szíjjal, szálcsiszolt titánium, fekete vagy rosegold PVD bevonatú tokkal. Ezek a strapabíró anyagok pedig azt is jelentik, hogy a Tissot T-Touch Connect Solar az "eldobhatóbb" okosórákkal szemben sokáig viselőjének éke lesz.

Tartalomhoz tartozó címkék: Tissot T-Touch Connect Solar